Meer informatie over het hoofdvenster van het Norton-product

Norton biedt een beproefde alles-in-één oplossing om uw computer en al uw online activiteiten te beveiligen. Het programma biedt uitgebreide beveiliging tegen bestaande en nieuwe malware, inclusief ransomware en virussen. Uw persoonlijke en financiële gegevens worden beschermd wanneer u ze online gebruikt, u kunt uw belangrijke bestanden beschermen en er een back-up van maken, en uw computer blijft in optimale conditie. Met behulp van LiveUpdate-technologie downloadt Norton automatisch de nieuwste beveiligingsupdates die zijn vereist om u en uw apparaten te beschermen tegen nieuwe bedreigingen.

Klik op een willekeurige sectie voor meer hulp bij het gebruik van Norton.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7270714
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/01/2021