Bericht: 'Update mislukt: probeer het opnieuw of klik op Details voor meer informatie.' op het Norton-product voor apparaatbeveiliging voor Mac

Sluit alle programma's af, start uw Mac opnieuw op en update vervolgens uw Norton-product voor apparaatbeveiliging voor Mac om dit probleem te verhelpen.

Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan uw Norton-product voor apparaatbeveiliging voor Mac en installeer het opnieuw.

STAP 1

Uw Norton-product verwijderen

Voordat u onderstaande stappen uitvoert, moet u uw Norton-product eerst afsluiten als dit al is geopend.

1. Klik op uw Mac op het pictogram Finder in het dock. Klik vervolgens op Programma's in het linkervenster onder de sectie Favorieten.

2. Zoek het pictogram van het Norton-product en sleep het naar de Prullenbak.

3. Klik op Doorgaan zodat uw Norton-product de systeemextensie kan verwijderen.

4. Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

5. Klik op Verwijderen in het venster dat verschijnt.

6. Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Installeer hulpprogramma.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

STAP 2

RemoveNortonMacFiles als beheerder downloaden en uitvoeren

Met RemoveNortonMacFiles worden alle mappen verwijderd die door de installatieprogramma's van uw Norton-product zijn gemaakt en alle bestanden in deze mappen, inclusief alle bestanden die u heeft gemaakt.

1. Download het bestand RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Klik op het pictogram Finder in de Dock.

3. Klik in het venster Finder op Downloads in het linkerdeelvenster onder Favorieten.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u het bestand via de Safari-browser heeft gedownload, opent u de map RemoveNortonMacFiles.

• Heeft u het bestand via de Mozilla Firefox- of Google Chrome-browser gedownload, dubbelklik dan op het bestand RemoveNortonMacFiles.zip om dit uit te vouwen. Open vervolgens de map RemoveNortonMacFiles.

5. Control-klik in de map RemoveNortonMacFiles op het bestand RemoveNortonMacFiles.command. Klik vervolgens op Open met > Terminal (standaard).

Als u dit hulpprogramma wilt uitvoeren, moet u zijn aangemeld met een beheerdersaccount en een wachtwoord dat niet leeg is.

6. Voer uw beheerderswachtwoord in het venster Terminal in en druk op de return-toets.

Wanneer u uw wachtwoord invoert, verschijnen er geen tekens.

7. Typ 1 om alle bestanden en mappen van het Norton-product te verwijderen.

Typ 2 om RemoveNortonMacFiles af te sluiten zonder bestanden te verwijderen.

8. Druk op Enter.

Met het hulpprogramma RemoveNortonMacFiles worden alle Norton-productbestanden verwijderd.

9. Wanneer de Norton-productbestanden met het hulpprogramma RemoveNortonMacFiles zijn verwijderd, voert u in het venster Terminal de letter y in. Druk vervolgens op Enter om uw Mac opnieuw op te starten.

Sla werk in andere open toepassingen op voordat u op Enter drukt.

STAP 3

Uw Norton-product downloaden en installeren

Voordat u het nieuwste installatiebestand van het installatieprogramma downloadt, moet u eerst alle oudere installatiebestanden verwijderen die beschikbaar zijn in de map Downloads.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

3. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

5. Wanneer de download is voltooid, dubbelklikt u op het gedownloade bestand om het Norton-installatieprogramma te starten.

6. Voordat u uw Norton-product installeert, klikt u op de Norton-licentieovereenkomst om de productlicentieovereenkomst te lezen.

7. Afhankelijk van uw besturingssysteem kiest u een van de volgende handelingen:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v135649635
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 10/08/2021