Norton Password Managerin kirjautumistietojen määrittäminen

Norton Password Managerin avulla voit vaihtaa Kirjautumistiedot -ikkunassa tallentamiesi kirjautumistietojen otsikkoa, URL-osoitetta, käyttäjänimeä ja salasanaa ja lisätä uusia kirjautumistietoja. Päivitetyt tiedot täydennetään automaattisesti, kun seuraavan kerran avaat web-sivun.

Voit käyttää URL-osoitteen vieressä olevaa nuolta ja avata nopeasti kirjautumissivun.

Video: How to manage your logins using Norton Password Manager extension

Video: How to manage your logins in Norton Password Manager vault

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466271
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/04/2021