Konfiguration af Norton Password Manager-loginoplysninger

Password Manager kan bruges til at tilføje nye loginoplysninger eller ændre titel, URL-adresse, brugernavn og adgangskode til de loginoplysninger, du har gemt i vinduet Loginoplysninger. De opdaterede oplysninger udfyldes automatisk, næste gang du besøger den pågældende webside.

Du kan også klikke på pilen ved siden af URL-adressen for hurtigt at åbne webstedet.

Video: How to manage your logins using Norton Password Manager extension

Video: How to manage your logins in Norton Password Manager vault

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5466271
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/04/2021