Rajoitusten määrittäminen iOS-laitteella

Jotta Norton Family -suojaus toimii parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on määritettävä rajoituksia lapsen iOS-laitteella. Tämä on tarpeen, jotta lastasi voidaan estää poistamasta Norton Familyn asennusta tai käyttämästä selainta tai sovellusta, jota Norton Family ei valvo. Suosittelemme, että määrität rajoitukset välittömästi, ennen kuin lapsesi alkaa käyttää laitetta. Sinun on myös estettävä lastasi käyttämästä mitään muuta kuin Norton Familyn sisältävää selainta.

Rajoitusten määrittäminen iOS-laitteella

1. Valitse sopiva vaihtoehto:

• Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on iOS 11, napauta Asetukset -sovellus > Yleiset.

• Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on iOS 12 tai sitä uudempi versio, napauta Asetukset -sovellus > Ruutuaika > Sisältö- ja tietosuojarajoitukset.

2. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on iOS 11, napauta Rajoitukset ja ota se käyttöön. Sinun on luotava tai annettava rajoitusten nelinumeroinen pääsykoodi.

• Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on iOS 12 tai sitä uudempi versio, ota Sisältö ja yksityisyys -rajoitukset käyttöön.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on iOS 11, toimi seuraavasti:

• Poista Salli -osiossa Safari käytöstä.

• Poista Salli -osiossa käytöstä Sovellusten poistaminen.

Tämä estää lasta poistamasta sovelluksia, mukaan lukien Norton Family -sovelluksen.

• Napauta Sallittu sisältö -osiossa Ohjelmat ja valitse sen jälkeen lapsesi ikäryhmä, esimerkiksi 12+ tai nuorempi.

Tämä estää lasta lataamasta sovelluksia, jotka eivät ehkä ole sopivia sen ikäiselle.

• Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on iOS 12 tai sitä uudempi versio, toimi seuraavasti:

• Napauta Sallitut apit ja poista sitten Safari käytöstä.

• Napauta iTunes- ja App Store -ostot, napauta Sovellusten poistaminen ja valitse sitten Älä salli.

• Napauta Sisältörajoitukset, napauta Apit ja valitse sitten lapsen ikähaarukka, esimerkiksi 12+ tai nuorempi.

Tämä estää lasta lataamasta sovelluksia, jotka eivät ehkä ole sopivia sen ikäiselle.

Norton Family ei valvo muita selaimia kuin Norton Family -selainta. Profiilin asentamisen jälkeen Safari poistetaan käytöstä automaattisesti. Jos se on käytössä, tarkista, oletko asentanut laitteeseen profiilin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v115378369
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 19/09/2020