Norton-laitesuojauksen pitäminen ajan tasalla

Jos poistat automaattisen LiveUpdaten käytöstä tai olet offline-tilassa, voit tarkistaa, milloin olet viimeksi vastaanottanut Norton-laitesuojauspäivitykset, ja suorittaa tarvittaessa LiveUpdaten, jotta varmistat, että sinulla on uusimmat:

• Virusmääritykset, jotka suojaavat laitettasi muun muassa haittaohjelmilta, luvattomilta verkkoyhteyksiltä ja roskapostiviesteiltä.

• Ohjelmapäivitykset, jotka parantavat käyttöjärjestelmän ja laitteiston yhteensopivuutta tai korjaavat suorituskykyyn liittyviä ongelmia tai muita ohjelmistovirheitä.

Kun tilauksesi on ajan tasalla, Norton takaa, että uusimmilta uhkilta suojaavien automaattisten päivitysten vastaanottaminen on helppoa.

VAIHE 1

Norton-tuotteesi edellisen päivityksen tarkistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Tietoturva.

3. Tarkista suojaustilan ilmaisimesta Suojauspäivitykset -kohdan päivämäärä.

4. Jos päiväyksestä on vuorokausi tai pari, suorita LiveUpdate.

VAIHE 2

Hanki uusimmat Norton-tuotepäivitykset suorittamalla LiveUpdate

Varmista, että tietokoneella on internet-yhteys.

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun LiveUpdate-päivitys on valmis, valitse Norton LiveUpdate -ikkunasta OK.

Jos LiveUpdaten suoritaminen on jostain syystä epäonnistunut, voit hankkia uusimmat päivitykset suorittamalla Intelligent Updaterin.

VAIHE 3

Intelligent Updaterin suorittaminen, jos LiveUpdate on epäonnistunut

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windows-versiota käytät:

• Windows 11/10/8/7/Vista/XP (32-bittinen): Napsauta Filename-kohdan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimi alkaa vuosiluvulla ja päättyy v5i32.exe. Esimerkiksi 20130528-017-v5i32.exe

• Windows 11/10/8/7/Vista (64-bittinen): Siirry 64-bittiset ympäristöt -osaan ja napsauta Filename-kohdan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimi alkaa vuosiluvulla ja päättyy v5i64.exe. Esimerkiksi 20130528-017-v5i64.exe

Nortonin sisältäviä Windows Vista- ja Windows XP -laitteita tuetaan ylläpitotilassa.

3. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

4. Kaksoisnapsauta Työpöydällä tallentamaasi tiedostoa.

VAIHE 4

Varmista, että automaattinen LiveUpdate on käytössä

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Virustorjunta.

4. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Päivitykset -välilehti.

5. Siirrä Automaattinen LiveUpdate -rivin kytkin Käytössä -asentoon.

6. Valitse Käytä.

7. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

VAIHE 5

Norton-tuotteesi asettaminen niin, että päivitykset otetaan käyttöön käynnistämättä laitetta uudelleen

Windows 7 -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä päivityksiä voidaan ottaa käyttöön käynnistämättä tietokonetta uudelleen.

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Virustorjunta.

4. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Päivitykset -välilehti.

5. Tee Käytä päivityksiä vain uudelleenkäynnistyksen yhteydessä -rivillä jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat saada LiveUpdate-ilmoituksia, joissa kysytään, haluatko ottaa päivitykset käyttöön käynnistämättä laitetta uudelleen, siirrä kytkin asentoon Ei käytössä. Tämä on oletusasetus.

• Jos haluat ottaa päivitykset käyttöön vasta tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, siirrä kytkin asentoon Käytössä.

6. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja sitten valitse Sulje.

Video: Norton LiveUpdate, sen edut ja ongelmien ratkaiseminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v2035127