Hold din Norton-enhedssikkerhed opdateret

Hvis du slukkede for Automatisk LiveUpdate eller har været offline, kan du tjekke, hvornår du sidst modtog opdateringer fra Norton sikkerhed til digitale enheder og køre LiveUpdate om nødvendigt, for at sikre, at du har de seneste:

• Virusdefinitioner, der hjælper med at beskytte din enhed mod malware, uautoriseret netværksadgang, spam-mails og meget mere.

• Programopdateringer der forlænger operativsystemet eller hardwarens kompatibilitet, ændre problemer med ydeevnen eller rette fejl.

Mens dit abonnement er gældende, gør Norton det nemt automatisk at modtage opdateringer, der hjælper med at beskytte dig mod trusler.

TRIN 1

Kontroller hvornår dit Norton-program senest blev opdateret

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Markér datoen ved siden af Beskyttelsesopdateringer under sikkerhedsstatusindikatoren.

4. Hvis datoen er ældre end én eller to dage, skal du køre LiveUpdate med det samme.

TRIN 2

Kør LiveUpdate for at få de seneste Norton-produktopdateringer

Kontrollér, at computeren har forbindelse til internettet.

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på LiveUpdate.

3. Klik på OK i vinduet Norton LiveUpdate, når LiveUpdate-processen er gennemført.

Hvis LiveUpdate er mislykket, kan du køre Intelligent Updater for at få de seneste opdateringer.

TRIN 3

Kør Intelligent Updater, hvis LiveUpdate er mislykket

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 11/10/8/7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. F.eks. 20130528-017-v5i32.exe

• Windows 11/10/8/7/Vista 64-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn i afsnittet, der omhandler 64-bit-platforme. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. F.eks. 20130528-017-v5i64.exe

Windows Vista og Windows XP med Norton understøttes i Vedligeholdelsestilstand.

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har gemt.

TRIN 4

Sørg for, at Norton Automatisk LiveUpdate er tændt

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger.

4. Klik på fanen Opdateringer i vinduet med indstillinger for Antivirus.

5. I rækken Automatisk LiveUpdate flyttes kontakten til Tændt.

6. Klik på Anvend.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

TRIN 5

Indstil dit Norton-program for at anvende opdateringer ude at genstarte din enhed

På computere med Windows 7 eller nyere kan opdateringerne installeres uden at skulle genstarte computeren.

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger.

4. Klik på fanen Opdateringer i vinduet med indstillinger for Antivirus.

5. Gør et af følgende i rækken Installer kun opdateringer ved genstart :

• For at modtage LiveUpdate-underretninger hvis du ønsker at anvende opdateringer uden at genstarte, flyttes kontakten til Slukket. Dette er standardindstillingen.

• For først at anvende opdateringer efter du genstarter din computer, flyttes kontakten til Tændt.

6. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Video: Norton LiveUpdate, fordele og problemløsning

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v2035127