Norton-varmuuskopioinnin käyttöönotto epäonnistuu riittämättömän tallennustilan vuoksi

Norton tarjoaa 25 Gt pilvitallennustilaa kutakin Norton-tunnusta kohti. Pilvivarmuuskopioinnin saa käyttöön aktivoimalla tuotteen. Kun määrität pilvivarmuuskopioinnin ensimmäistä kertaa, sinun on kirjauduttava sisään tilillesi. Määritys epäonnistui -ikkuna tulee näkyviin, jos pilvitallennustilan aktivointiyritys epäonnistui.

Ennen kuin aktivoit pilvitallennustilan:

• Varmista, että tietokoneella on internet-yhteys.

• Tarkista, onko tuote jo rekisteröity toiselle Norton-tilille. Jos näin on, valitse Yritä uudelleen ja kirjaudu sille Norton-tilille, jolle tuote on rekisteröity.

• Tarkista käytettävissä olevan pilvitallennustilan määrä. Tallennustilaa voi tarvittaessa ostaa lisää.

Voit jakaa Norton-tilillesi varatun pilvitallennustilan tietokoneidesi välillä. Tämä onnistuu esimerkiksi, kun Norton-tuote on asennettu kahdelle tietokoneelle ja molemmat on liitetty samaan tiliin. Voit jakaa tallennustilan kahden tietokoneen välillä. Ensimmäiselle tietokoneelle käytetään 10 Gt pilvitallennustilaa. Kun toisen tietokoneen pilvitallennustila aktivoidaan samaa tiliä käyttäen, tietokone voi käyttää jäljellä olevaa 15 Gt:n tilaa.

Pilvitallennustila vaihtelee tilauksen mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73596013
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021