Lisätietoja Norton-tuotteen pääikkunasta

Norton on todistetusti suorituskykyinen tuote ja tarjoaa nopean, keveän ja kattavan ratkaisun tietokoneen ja käyttäjän verkkotoimien suojaksi. Se tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen nykyisiltä ja tulevilta haittaohjelmilta, kuten kiristysohjelmilta ja viruksilta. Se suojaa henkilökohtaisia ja raha-asioitasi koskevia tietoja verkossa tapahtuvilta identiteettivarkauksilta, auttaa suojaamaan ja varmuuskopioimaan tärkeitä tiedostoja ja pitää tietokoneesi huippuvireessä ja tehokkaana. LiveUpdate-tekniikan avulla Norton lataa tietokoneellesi automaattisesti uusimmat suojauspäivitykset, joita tarvitaan tietojesi ja laitteidesi suojaamiseksi uusimmilta uhkilta.

Napsauta haluamaasi osiota, niin saat lisäohjeita Nortonin käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7270714
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/01/2021