Estetyn ohjelman internet-yhteyden salliminen

Älykäs palomuuri estää oletuksena tiettyjä ohjelmia muodostamasta yhteyttä internetiin. Tällaisia ohjelmia saattavat olla mm. virtaustoistosovellukset, verkkopelit tai työnantajalta saamasi mukautetut liiketoimintasovellukset. Jos olet varma, että tällaisen ohjelman ottama yhteys internetiin ei vaaranna turvallisuuttasi, voit poistaa ohjelman internet-yhteyden eston.

Kun käynnistät internetistä ladatun ilmaisohjelman, joskus haitalliset verkkosivustot voivat yrittää käyttää tietokonetta. NortonLifeLock suosittelee, että pidät Sovellusten URL-valvonta -ominaisuuden käytössä. Kun Sovellusten URL-valvonta on käytössä, Norton valvoo kaikkia tietokoneelle asennettuja ohjelmia ja estää haitallisia verkkosivustoja käyttämästä tietokonetta. Lisätietoja saat artikkelista Nortonin asettaminen valvomaan sovelluksia ja estämään tietokoneen käyttö haitallisilta verkkosivustoilta.

Estetyn ohjelman internet-yhteyden salliminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Valitse Ohjelmanhallinta -välilehdeltä ohjelma, jolle haluat sallia internetin käytön.

5. Valitse ohjelman kohdalta avautuvasta Käyttö -pudotusvalikosta Salli.

6. Valitse Käytä.

Norton-palomuuri määrittää oletuksena internet-yhteysasetukset automaattisesti internet-yhteyden muodostaville ohjelmille, kun ohjelmia käytetään ensimmäistä kertaa. Kun ohjelma yrittää muodostaa internet-yhteyden ensimmäistä kertaa, automaattinen ohjelmanhallinta luo säännöt sitä varten.

Norton sallii kuitenkin ohjelmien internet-asetusten määrittämisen manuaalisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958602
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 15/07/2020