Nortonin tunnistamien tietoturvariskien näyttäminen tai korjaaminen

Kun Norton tunnistaa tietoturvariskin, se poistaa sen automaattisesti, ellei sen käsittelyyn vaadita käyttäjän ohjeita. Jos sinun on annettava ohjeita, Norton näyttää Havaittuja uhkia- tai Tietoturvariski-hälytyksen, joka sisältää ehdotuksia tietoturvariskin käsittelyyn.

Suorita Norton Power Eraser, jos epäilet, että järjestelmäsi on saanut tartunnan. Norton Power Eraser on tehokas haittaohjelmien poistoon tarkoitettu työkalu, jonka avulla voit poistaa sellaiset tietoturvariskit, joiden poistaminen on vaikeaa. Lisätietoja on kohdassa Norton-tarkistusten suorittaminen uhkien varalta PC-tietokoneella

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910999
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 15/07/2020