Afinstallation af Norton sikkerhed til digitale enheder fra Din Norton-konto

Du kan afinstallere sikkerhedssoftwaren from enheden ved at logge ind på din konto. Hvis du bruger en ældre version af Enhedssikkerhed, kan du ikke afinstallere tjenesten eksternt via din konto, før du har opgraderet til den nyeste version. Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet, når du afinstallerer sikkerhedssoftwaren via din konto.

Når du har afinstalleret sikkerhedssoftwaren, kan du bruge den samme produktnøgle til at installere den på en anden enhed. Du kan kun installere og bruge tjenesten på enheder i det antal dage, der er tilbage af din abonnementsperiode. Eksempel: Du har 100 dage tilbage af abonnementet og afinstallerer tjenesten. I dette tilfælde kan du installere enhedssikkerheden og holde din nye enhed beskyttet i 100 dage.

Sådan afinstaller du sikkerhedssoftwaren fra en enhed

1. Log ind på din konto.

2. Hold markøren over kontoikonet eller billedet øverst til højre på siden, og klik på Mine abonnementer.

3. På siden Min konto skal du på fanen Mine abonnementer vælge det produkt, du vil administrere.

4. Under produktet skal du klikke på Administrer licenser.

5. I pop op-vinduet skal du vælge den enhed, du ikke længere bruger, og derefter klikke på skraldespandsikonet under Fjern licens.

6. Klik på Fjern for at bekræfte.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53371128
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 16/02/2024