Indstilling af en husregel for overvågning af sociale netværk

Opsyn med sociale netværk understøttes kun på Windows-computere. Norton Family overvåger og registrerer ikke barnets sociale netværksaktiviteter i 64-bit versioner af Internet Explorer i Windows.

Overvåger dit barns brug af sociale medier, blandt andet hvor tit barnet logger på Facebook via sin enhed, samt hvilket navn og hvilken alder barnet bruger i sin profil.

Norton Family overvåger følgende sociale netværk:

• Facebook

• Mixi (understøttes kun på japansk)

• Skyrock (understøttes kun på fransk)

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125229974
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/07/2019