Definiera reglerna för uppsikt över sociala nätverk

Uppsikt över sociala nätverk stöds endast på Windows-datorer. Norton Family övervakar eller registrerar inte ditt barns aktiviteter i sociala nätverk i 64-bitarsversionen av Internet Explorer i Windows.

Övervakar dina barns användning av sociala medier, bland annat hur ofta de loggar in på Facebook från sin enhet, samt vilket namn och vilken ålder de anger i sin profil.

Norton Family övervakar följande webbplatser för sociala nätverk:

• Facebook

• Mixi (stöds bara på japanska)

• Skyrock (stöds bara på franska)

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att visa eller uppdatera reglerna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125229974
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 09/07/2019