Andra produkter

Åtgärda problemet med LiveUpdate om det fastnar i stadiet nedladdning utan några framsteg

Starta om datorn för att lösa det här problemet.

STEG 1

Starta om datorn

  1. Stäng alla program.

  2. Starta om datorn.

    Om din Mac inte startar om, gå till Steg 2 för att tvångsavsluta Norton.

STEG 2

Tvångsavsluta Norton

  1. På menyraden i Apple-menyn väljer du Tvångsavsluta.

    Du kan också trycka på tangenterna Kommando + Alternativ + Esc för att öppna fönstret Tvångsavsluta program.

  2. I programlistan väljer du appen Norton och klickar sedan på Tvångsavsluta.

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132095224
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 03/06/2019