Installera Norton Device Security

Logga in på ditt konto eller skapa ett nytt konto för att installera Norton Device Security på alla stationära och bärbara datorer, mobiltelefoner eller surfplattor som stöds.

Om du har köpt Norton Device Security från en återförsäljare eller om du har en produktnyckel som ännu inte är registrerad på kontot, läs Ladda ner en Norton-produkt som är köpt från en återförsäljare.

Om du har fått Norton-produkten från en tjänsteleverantör kan du läsa Installera Norton från en tjänsteleverantör.

Ladda ner Norton Device Security

1. Gå till my.norton.com och klicka på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto och slutför registreringsprocessen.

2. Ange e-postadressen och lösenordet för Norton-kontot och klicka på Logga in.

3. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

Om du installerar på Windows 10 i S-läge klickar du på Hämta från Microsoft och följer uppmaningarna för att installera från Microsoft Store.

4. På sidan Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

Om du använder en mobil enhet väljer du prenumerationen som du vill ladda ner och trycker på Nästa.

Om du vill installera Norton Device Security väljer du ett av alternativen baserat på enheten:

Läs Åtgärda problem med att ladda ner Norton om du inte kan ladda ner eller installera Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 06/05/2020