Autochange lösenord

Funktionen för att automatiskt ändra lösenord i Password Manager stöder automatiskt byte av dina lösenord för flera webbplatser utan att gå ur appen.

Stäng inte fliken eller öppna innehållet som finns i fliken, när Autochange lösenord ändrar lösenordet. Byt inte flik, eftersom det kan störa det automatiska lösenordsbytet.

När kräver Ändra lösenord automatiskt användarens ingripande?

Om tvåfaktorsautentisering är aktiverad för en inloggningssida måste du tillhandahålla relevant information på inloggningssidan för att funktionen Ändra lösenord automatiskt ska fungera.

Hur fungerar Ändra lösenord automatiskt?

Funktionen fungerar genom att direkt logga in på webbplatser och skapa ett starkt lösenord åt dig. De nya lösenorden genereras lokalt av Password Manager och överförs på ett säkert sätt. De nyskapade lösenorden sparas i ditt Norton Password Manager-valv, som endast du har tillgång till.

En grön rubrik visas på fliken om funktionen Autochange lösenord framgångsrikt uppdaterar lösenordet för en webbplats.

En röd rubrik visas på fliken om funktionen Autochange lösenord misslyckas med att uppdatera lösenordet för en webbplats.

När Autochange har ändrat lösenordet, bör du se en angiven ökning av inloggningslösenordets styrka. En ökning av den övergripande säkerhetskontrollpanelens bedömning syns också efter det att Autochange lösenord framgångsrikt ändrar lösenordet.