Vise barnets aktivitet fra Overvåkning av apper

Overvåkning av apper støttes på Android-telefoner, -nettbrett og Windows-enheter.

Funksjonen Overvåkning av apper er kun tilgjengelig i Windows 8 eller nyere. Denne funksjonen støttes ikke på UWP- eller Microsoft Store-baserte apper og apper som kjører som en tjeneste.

Rapporten over appaktiviteter viser listen over apper som er installert eller avinstallert på barnets Android-telefoner, -nettbrett og Windows-enheter. Du kan også se hvor mye tid barnet ditt bruker på hver av appene. Appbrukstid kan kun hentes fra enheter som kjører Android 8 eller nyere. Du kan blokkere en app hvis du anser den som upassende for barnet.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Familys foreldrestyringsapp for å vise barnets aktiviteter.

Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for iOS

1. Gjør ett av følgende:

• Logg på kontoen din.

• Åpne Norton Family for foreldre-appen i iOS.

2. Velg barnet du vil vise appaktiviteten for.

3. I delen App kan du se appene barnet har brukt mest. Du kan også finne ut hvor mye tid barnet ditt bruker på appen på Android-telefonen.

4. Hvis du vil se den detaljerte rapporten, klikker du på Vis detaljer.

5. Du kan utføre én av følgende handlinger, eller en kombinasjon av dem, for å filtrere appaktivitetene:

• Klikk på Alle enheter for å filtrere aktiviteter basert på en enhet.

• Velg en tidslinje for rapporten. Du kan velge å filtrere aktiviteten for den gjeldende dagen eller for de siste 7, 14 eller 30 dagene.

6. Se appene barnet ditt har installert eller avinstallert på enheten sin.

7. Klikk på Appnavnet for å finne ut mer om appen.

Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på barnet du vil vise appaktiviteten for.

3. Gå til fanen Aktivitet.

4. Trykk på Apperi listen.

5. Trykk på feltet for tidsperioder for å vise appbruksdetaljer for en bestemt tidsperiode.