Vis barnets mobilappaktivitet

Appovervåkning støttes på Android-telefoner og nettbrett.

Rapporten over mobilappaktiviteter viser listen over apper som er installert eller avinstallert på barnets Android-enhet. Du kan også se hvor mye tid barnet ditt bruker på hver av appene. Appbruktid kan kun hentes fra enheter som kjører Android 6 eller nyere. Du kan blokkere en app hvis du anser den som upassende for barnet.

Du kan bruke Nortons nettsted eller Norton Family-appen for foreldre hvis du vil se barnets aktiviteter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125519996
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 11/09/2020