Refusjon av et Norton-produkt du kjøpte fra tjenesteleverandøren

Hvis du skaffet Norton-produktet via en tjeneste- eller Internett-leverandør, kan vi ikke utbetale refundering. Ta kontakt med leverandøren for å få hjelp.

Hvis du trenger en refusjon for et Norton-produkt eller abonnementsfornyelse som ikke ble levert av tjenesteleverandøren, kan du lese Refusjon av Norton-produkt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63212689
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019