Funksjoner i Norton Security On-the-Go

Norton Security On-the-Go har kraftig beskyttelse i en rimelig app.

Norton Security On-the-Go gir deg trygghet i visshet om at enheten er beskyttet og sikret på Internett. Den beskytter deg mot usikre koblinger, skadelige nedlastinger og virusinfiserte nettsteder så du kan surfe friere på nettet. Secure VPN, Internett-beskyttelsesverktøy og sterk passordbehandling sørger for at personopplysningene du sender og mottar, holdes private.

Norton Security On-The-Go har kraftige sikkerhetsverktøy og andre verktøy for personvern på nettet.

Norton Security On-the-Go er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA. Appen blir tilgjengelig i andre områder på et senere tidspunkt.

Viktige funksjoner og fordeler

Når du laster ned denne appen på:

Moderne Windows-enheter (for eksempel Windows 10 i S-modus eller Windows på ARM-prosessor), får du:

• Enhetssikkerhet : Gjennomsøker automatisk Microsoft Store-apper for å se etter mistenkelig aktivitet og personvernlekkasje. Du varsles også når enheten kobles til et kompromittert Wi-Fi-nettverk eller når skadelig trafikk oppdages.

• Internett-sikkerhet (nettleserbeskyttelse) 1: Beskytter enheten og personopplysningene dine mot svindel på nettet, bedragerske nettsteder og skadelige koblinger som installerer løsepengevirus, trojanere og andre Internett-trusler. Nettbankbeskyttelse tilbyr et ekstra sikkerhetslag når du foretar transaksjoner på finansnettsteder, for eksempel på nettstedene til banker eller kredittkortselskaper.

• Norton Secure VPN 2: Du kan surfe mer anonymt og sikkert med et VPN uten loggføring. Bankkryptering hjelper deg med å holde informasjon som passord og bankkontodetaljer sikker og privat. Den blokkerer reklame og uønsket sporingsteknologi for å unngå å bli sporet av annonsører og andre selskaper på nettet.

• Norton Password Manager 3: Avgjør om noen av passordene dine er svake, og oppretter automatisk komplekse og unike passord som det er vanskelig å hacke. Synkroniserer pålogginger og annen informasjon på tvers av forskjellige nettlesere og enheter, fyller ut skjemaer med ett klikk og endrer automatisk svake, gamle eller dupliserte passord.

Med tradisjonelle Windows-enheter (som Windows 10) får du samme beskyttelse som ovenfor, PLUSS:

• Trusselbeskyttelse i sanntid : Avansert sikkerhet i flere lag beskytter enhetene dine mot eksisterende og nye skadelige trusler og beskytter personopplysningene og betalingsdetaljene dine når du surfer på nettet.

• Smart brannmur : Bidrar til å beskytte enheten og dataene dine mot ondsinnede angrep og snoking ved å overvåke og blokkere mistenkelig nettverkstrafikk.

• PC SafeCam 4: Bli varslet hvis nettkriminelle prøver å bruke webkameraet ditt, slik at vi kan hjelpe deg med å blokkere dem.

Andre funksjoner som følger med abonnementet ditt, må eventuelt lastes ned separat.

Abonnementsdetaljer

Abonnementet på Norton Security On-the-Go er beregnet på én (1) enhet. Det er bare kompatibelt med Windows™-enheter.

• Den 7-dagers prøveversjonen krever at du aktiverer et årlig abonnement (se produktpriser i appen).

• Betalingen belastes Microsoft Store-kontoen din når kjøpet bekreftes.

• Du kan avslutte abonnementet i Microsoft Store-kontoen før prøveperioden er over for å unngå å betale.

• Når den 7-dagers prøveperioden er over, starter abonnementet ditt. Det fornyes automatisk hvert år med mindre det blir avsluttet.

• Kontoen belastes for fornyingen innen 24 timer før utløpet av den gjeldende perioden.

Ingen kan forhindre all nettkriminalitet.

1Internett-sikkerhet (nettleserbeskyttelse) bruker Safe Web-utvidelsen for Microsoft Edge.

2Norton Secure VPN er ikke tilgjengelig i alle land.

3Norton Password Manager bruker Password Manager-utvidelsen for Microsoft Edge.

4Norton SafeCam-funksjoner er bare tilgjengelig i Windows.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137731746
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/02/2021