Systemkrav for å installere og konfigurere Norton™ LifeLock™-beskyttelse

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke følgende NortonLifeLock-beskyttelse:

Ikke alle beskyttelsestilbud fra NortonLifeLock som er nevnt over, er tilgjengelige i alle regioner eller for alle partnere.

*Kun for personlig bruk eller husholdningsbruk. Problemer med å legge til en enhet? Kontakt Kundeservice og -støtte.

# NortonLifeLock støtter ikke Insider Preview, betaoperativsystemer eller beta programmer.

1Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelige i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Avhengig av hva NortonLifeLock gjør tilgjengelig under abonnementsperioden.

3 Støtter gjeldende versjon og de viktigste tidligere 32-biters utgivelsene.

4 Gjeldende og tidligere hovedversjoner.

5 Støtter ikke alle funksjoner som er tilgjengelige på andre nettlesere.

6 Støtter ikke nettleseren Metro.

7 Norton Family Foreldrestyring støttes ikke på disse Android-enhetene:

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

• Chromebook

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Enhetsprodusenter eller modeller som ikke støttes av Norton Family

8 Be barna om å bare bruke Norton Family-nettleseren, slik at du har full oversikt over det de ser på.

9Hvis du vil ha bedre overvåkingsfunksjoner, kan du lese Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad

10 Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Viktig oppdatering for funksjonen SMS og anrop i Norton Family

11 Må oppfylle minimumskravene for operativsystemene Windows 7, Windows 8/8.1 og Windows 10. Windows 10 S støttes ikke

12 Produktfunksjoner fungerer ikke i startskjermmodus i Windows 8.

13 Brukeren er ansvarlig for kontoen hos Internett-leverandøren og må selv dekke alle utgifter tilknyttet Internett-tilgang og telefonkostnader.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v133891548
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/11/2020