Vise barnets nettstedsaktivitet

Rapporten over Internett-aktiviteter viser nettstedene som barnet har besøkt. Du kan også se andre detaljer, for eksempel antall ganger barnet ditt besøkte nettstedet, enheten som barnet ditt brukte for å få tilgang til nettstedet, og Norton-rangeringen for nettstedet. Du kan når som helst blokkere eller tillate at barnet besøker det aktuelle nettstedet, avhengig av situasjonen.

Du vil eventuelt legge merke til at du mottar flere Internett-varsler fra barnets iOS-enheter etter at du har installert et VPN. Noen av disse varslene utløses internt av appen i bakgrunnen, og barnet ditt ikke har kontroll over disse.

Hvis barnets PC har Norton Family versjon 3.7.3 eller nyere, tilbyr Norton Family et ekstra lag med beskyttelse og viser en nettleserspesifikk blokkeringsside selv om barnet ditt har tuklet med leserutvidelsen, startet inkognito- eller private surfemoduser, eller brukt tredjepartsnettlesere som ikke støttes, for å få tilgang til et blokkert nettsted. Hvis du vil ha best mulig beskyttelse fra Norton Family, aktiverer du utvidelsen på barnets nettlesere. Merk: Norton Family varsler deg om manipuleringsaktiviteten, men ikke nettaktivitetene, når det andre beskyttelseslaget er implementert.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre når du vil vise barnets aktiviteter.

Norton Family blokkerer eller tillater automatisk et nettsted som tilhører en bestemt kategori, basert på Internett-grensene du har angitt. Noen ganger mener du kanskje at kategoriseringen av nettstedet er feil. Feil kategorisering kan oppstå på grunn av menneskelige feil eller hvis innholdet på nettstedet ble endret og den eksisterende kategorien ikke lenger er aktuell. I slike tilfeller bruker du informasjonen nedenfor for å legge inn en forespørsel om å endre kategoriseringen av nettstedet.

Bruke Norton-nettstedet

1. Logg på Norton.

2. Velg barnet du vil administrere.

3. Under flisen Internett klikker du på Vis detaljer.

4. Ved en aktivitetsoppføring for et nettsted som du vil bestride eller endre, klikker du på og deretter på Bestrid kategori.

5. Legg til eller fjern passende kategorier for nettstedet.

6. Skriv inn en kort forklaring om hvorfor du mener nettstedet bør tilhøre kategorien du har valgt.

7. Klikk på Lagre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125440172
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 22/08/2019