Visa ditt barns webbaktivitet

Webaktivitetsrapporten visar de webbplatser som ditt barn besökte eller försökte komma åt. Du kan också hitta andra detaljer, t.ex. antalet gånger ditt barn besökte den webbplatsen, den enhet som ditt barn använde för att få tillgång till den webbplatsen och Norton-omdöme för den webbplatsen. Beroende på din situation kan du blockera eller tillåta ditt barn besöka webbplatsen när som helst.

Det kan hända att du märker fler webvarningar från ditt barns iOS-enheter efter installationen av VPN. Några av dessa varningar utlöses av appen internt i bakgrunden där ditt barn inte har någon kontroll.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att se ditt barns aktiviteter.

Baserat på webbregeln som du ställer in, blockerar eller tillåter Norton Family en webbplats som tillhör en viss kategori. Ibland kan du tycka att kategoriseringen av webbplatsen är fel. Felkategorisering kan ske på grund av mänskligt fel eller om innehållet på webbplatsen har ändrats och den befintliga kategorin inte längre är tillämplig. I sådana fall använder du informationen nedan för att upprätta en begäran om att ändra kategorin för webbplatsen.

Använd Norton-webbplatsen

1. Logga in på ditt Norton.

2. Välj ett barn som du vill hantera.

3. Under WEBB -rutan klickar du på Visa detaljer.

4. På en webbplatsaktivitetspost som du vill ifrågasätta eller ändra, klicka på och klicka sedan på Ifrågasätt kategori.

5. Lägg till eller ta bort lämpliga kategorier för webbplatsen.

6. Skriv en kort förklaring om varför webbplatsen ska vara under den kategori du valt.

7. Klicka på Spara.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125440172
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 19/06/2019