Toezicht van Norton Family in- of uitschakelen

Als u Norton Family-toezicht voor uw kind tijdelijk wilt uitschakelen, kunt u dit op het kindniveau doen via de Norton Family-website of de Norton Family-app voor ouders. U hoeft dit dus niet op het apparaat van het kind te doen. Als u bijvoorbeeld twee kinderen heeft, kunt u toezicht voor het eerste kind inschakelen en voor het tweede kind uitschakelen. In dit geval volgt en registreert Norton Family alleen de internetactiviteiten van het eerste kind.

U kunt Norton Family ook uitschakelen op het apparaat van uw kind waarop het product is geïnstalleerd. Als het een Android-apparaat is, kunt u overschakelen naar de Modus Ouder en Norton Family-toezicht uitschakelen. U kunt het apparaat dan gebruiken zonder u aan de huisregels te hoeven houden. Vergeet niet Norton Family weer in te schakelen zodra u klaar bent.

Toezicht van Norton Family voor een kind in- of uitschakelen via de Norton-website

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Als u Norton Family -toezicht voor het kind wilt stopzetten of starten, zet u naast Toezicht de schakelaar Aan/uit op Uit of Aan.

4. Klik op Akkoord om te bevestigen.

Norton Family in- of uitschakelen in Windows

Volg deze stappen als u het apparaat van uw kind gebruikt en toezicht wilt uitschakelen totdat u terugschakelt.

1. Meld u aan op de computer van uw kind.

2. Klik op het pictogram Norton Family in het systeemvak helemaal rechts op de taakbalk.

3. Klik op Norton Family uitschakelen en doe het volgende om toezicht uit te schakelen:

• Meld u aan met uw aanmeldingsgegevens voor Norton in het venster dat verschijnt.

• Klik op Tot de volgende aanmelding of de computer opnieuw wordt opgestart om toezicht uit te schakelen tot u opnieuw opstart of u met een ander account aanmeldt.

• Klik op Tot en kies een periode als u toezicht tot een specifiek tijdstip wilt uitschakelen.

• Klik op Opslaan. U ontvangt een bericht dat Norton Family-client is uitgeschakeld.

4. Als u Norton Family wilt inschakelen, klikt u op Norton Family inschakelen.

Toezicht van Norton Family in- of uitschakelen voor een kind op Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Voer een van de volgende handelingen uit onder het kind dat u wilt beheren:

• Schuif de schakelaar naast Toezicht naar links naar de UIT -positie of naar rechts naar de AAN -positie.

• Tik onder Toezicht op Huisregels. Tik vervolgens op de knop UIT of AAN.

Schakelen tussen de modus Ouder en Kind op Android.

Volg deze stappen als u het apparaat van uw kind gebruikt en toezicht wilt uitschakelen totdat u terugschakelt.

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht.

2. Tik op uw profielpictogram en dan op Aanmelding ouder om dit uit te schakelen.

3. Meld u aan met uw accountgegevens om naar de modus Ouder te gaan.

4. Tik op uw gezinsprofiel.

5. Tik onder Norton Family op Bij het wisselen van modi en voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik op Niet pauzeren om te zorgen dat Norton Family niet wordt onderbroken wanneer u van modus wisselt.

• Tik op 15 minuten of 1 uur om Norton Family voor de opgegeven duur uit te schakelen.

• Tik op Tot ik terugschakel om Norton Family uit te zetten tot u terugschakelt naar de modus Kind.

6. Tik op Gereed.

7. Om in te schakelen of terug te gaan, tikt u op het hoofdscherm op het menupictogram in het hoofdscherm. Tik vervolgens op Modus Kind.

Toezicht van Norton Family in- of uitschakelen voor een kind op iOS

1. Open de app Norton Family voor ouders.

2. Voer een van de volgende handelingen uit onder het kind dat u wilt beheren:

• Schuif de schakelaar naar links naar de UIT -positie en bevestig dit om toezicht door Norton Family uit te schakelen.

• Schuif de schakelaar naar rechts naar de AAN -positie om toezicht door Norton Family in te schakelen.

Als u een Google-account gebruikt om u bij Norton Family aan te melden, zorg er dan voor dat u zich bij uw Google-account in uw browser afmeldt nadat u de installatie van Norton Family heeft voltooid.