Norton-browserextensies toevoegen om veiliger te internetten en winkelen op Mac

Nadat u Norton op Mac heeft geïnstalleerd, wordt u gevraagd om browserextensies toe te voegen wanneer u Safari, Firefox of Chrome voor het eerst opent. Norton heeft een browserfocusfunctie waarbij de browserextensiemelding alleen wordt weergegeven wanneer de browser de focus krijgt. Activeer de Norton Safe Web -, Norton Safe Search -, Norton Home Page - en Norton Password Manager -extensies om uw online beveiliging te optimaliseren.

Als u Mac OS X 10.10.x of later heeft, zijn de zelfstandige Norton-browserextensies ook beschikbaar als u uw Norton-product verwijdert. Als u uw Norton-product op Mac OS X 10.9 of eerder verwijdert, worden alle browserextensies voor Safari en Firefox verwijderd, maar niet de extensies die voor de Chrome-browser zijn geïnstalleerd.

De zelfstandige extensies Norton Safe Web, Norton-startpagina, Norton Safe Search en Norton Password Manager worden niet ondersteund op Mac OS X 10.9 of eerder, en op de oudere versies van de webbrowsers. Om de nieuwste Norton-browserextensies te kunnen installeren, moet u uw Mac-besturingssysteem en webbrowsers upgraden naar de nieuwste versie.

Norton-browserextensies toevoegen voor Mac OS X 10.10 of later

Norton-browserextensies toevoegen voor Mac OS X 10.9 of eerder

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v124215409
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 19/09/2019