Instellingen van Norton Password Manager configureren

Met Norton Password Manager kunt u instellingen voor Mobiel ontgrendelen, import- en exportinstellingen, en browser- en beveiligingsinstellingen configureren.

Installeer de Norton Password Manager-extensie en volg deze stappen om de instellingen voor Norton Password Manager te configureren:

Ik heb de Norton Password Manager-browserextensie

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op het pictogram Norton Password Manager.
  3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op
  6. Klik op Instellingen om de opties voor Norton Password Manager te configureren.

U kunt uw Norton Password Manager-gegevens importeren en exporteren. U heeft ook de optie om uw Norton Password Manager-safe te ontgrendelen met Mobiel ontgrendelen.