Beheerdersaccounts in standaardgebruikersaccounts wijzigen voor Norton Family op Windows

Als uw kind een nieuwe Windows-gebruikersaccount maakt en zich op de computer aanmeldt met dit account, kan Norton Family de activiteiten van uw kind niet volgen. Als u het maken van nieuwe Windows-gebruikersaccounts wilt voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het kind een standaardgebruikersaccount heeft.

Als de Windows-gebruikersaccount van uw kind over beheerdersrechten beschikt, moet u deze account in een standaardgebruikersaccount wijzigen.

Windows 11

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

control

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

3. Selecteer in het Configuratiescherm naast Weergeven opCategorie in de vervolgkeuzelijst.

4. Klik onder Gebruikersaccounts op Accounttype wijzigen.

5. Klik in het venster Accounts beheren op de gebruiker waarvan u het accounttype wilt wijzigen.

6. Klik in het venster Een account wijzigen op Het accounttype wijzigen.

7. Klik op Standaard in het venster Accounttype wijzigen.

Als u het standaardgebruikersaccount weer moet wijzigen in een beheerdersaccount, klikt u op Beheerder.

8. Klik op Accounttype wijzigen.

Windows 10/8/7

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

control

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

3. Selecteer in het Configuratiescherm naast Weergeven opCategorie in de vervolgkeuzelijst.

4. Klik onder Gebruikersaccounts op Accounttype wijzigen.

5. Klik in het venster Accounttype wijzigen op Standaard.

Als u het standaardgebruikersaccount weer moet wijzigen in een beheerdersaccount, klikt u op Beheerder.

6. Klik op Accounttype wijzigen.