De naam van uw apparaten in uw Norton-account wijzigen

U kunt de naam waarmee de apparaten in uw Norton-account worden weergegeven op elk gewenst moment wijzigen. Met de weergavenaam kunt u onderscheid maken tussen uw apparaten in uw Norton-account.

De naam van uw apparaat wijzigen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Apparaatbeveiliging op het pictogram Meer opties (…) onder het apparaat waarvan u de naam wilt wijzigen.

3. Klik op Naam van apparaat wijzigen in het weergegeven menu.

4. Voer in het dialoogvenster Naam apparaat wijzigen een nieuwe naam voor het apparaat in.

De naam die u opgeeft moet uniek zijn en mag niet langer zijn dan 40 tekens.

5. Klik op Naam wijzigen.