Omdøb dine enheder på din Norton-konto

Du kan når som helst vise navnet på dine enheder på din Norton-konto. Det viste navn gør det nemmere at identificere enhederne på Norton-kontoen.

Sådan omdøber du enheden

1. Log på Norton.

2. Gå ind på siden Mit Norton, find Enhedssikkerhed, og klik på Vis enheder / Gennemgå enheder.

3. Enheder -siden, klik på ellipse-ikonet (…), der findes under den enhed, du ønsker at omdøbe.

4. Klik på Omdøb enhed i den menu, der vises.

5. Indtast et nyt navn til enheden i dialogboksen Omdøb enhed.

Navnet skal være entydigt og må ikke overstige 40 tegn.

6. Klik på Omdøb.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v57166780
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 07/01/2019