Veelgestelde vragen: Norton-abonnementsstatus

Een geldig abonnement zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen cyberdreigingen en cybercriminaliteit in de digitale wereld van vandaag. In de volgende veelgestelde vragen kunt u misschien antwoord vinden op vragen die betrekking hebben op het Norton-abonnement.

Waarom ontvang ik na aanschaf nog verlengingsmeldingen?

Als u al een nieuw abonnement heeft gekocht maar nog steeds meldingen ontvangt om uw abonnement te verlengen, moet u ervoor zorgen dat u het nieuw aangeschafte product downloadt en installeert. Zie Weergave van onjuist aantal abonnementsdagen in Norton verhelpen voor gedetailleerde instructies.

Waarom worden de resterende dagen van mijn oude abonnement niet toegevoegd aan het nieuwe abonnement?

Controleer eerst of u niet een andere productsleutel heeft gebruikt. Als u een verlenging heeft aangeschaft, moeten de resterende abonnementsdagen automatisch aan het product worden toegevoegd. Als u een andere productsleutel gebruikt, krijgt u alleen de dagen die aan die sleutel zijn gekoppeld.

Ik heb mijn abonnement niet opgezegd. Waarom zie ik nog steeds het bericht voor het opzeggen van een abonnement?

Als u de problemen met uw abonnement heeft opgelost en het annuleringsbericht nog steeds ziet, neemt u contact op met uw provider om het probleem op te lossen.

Waarom is mijn abonnement geannuleerd?

Uw abonnement op Norton kan worden geannuleerd:
  • Als u de abonnementen bij uw serviceprovider stopzet : u krijgt Norton als abonnement van uw provider. Dus uw abonnement wordt geannuleerd als u het abonnement bij uw serviceprovider stopzet. U heeft geen toegang tot de productfuncties en uw apparaat is kwetsbaar voor virussen en risico's.

• Als u de licentie overdraagt naar een ander apparaat (één plaats) - Als u een licentie overdraagt, is het apparaat waarvan de licentie is verwijderd, niet langer beschermd.

• Als uw serviceprovider uw abonnement annuleert - Uw serviceprovider kan uw abonnement annuleren vanwege facturering of andere problemen. Uw abonnement gaat automatisch weer in wanneer deze problemen zijn opgelost.

Waarom zie ik de link Abonnement controleren of Service controleren in plaats van de resterende dagen?

Als uw Norton-product meer dan 30 dagen geen contact heeft gehad met de Norton-server, ziet u misschien deze link in plaats van de resterende dagen. U kunt op de link Abonnement controleren of Service controleren klikken om uw product met de Norton-server te synchroniseren. Na synchronisatie moet u de resterende dagen zien.

Waarom worden in de abonnementsstatus niet langer resterende dagen weergegeven?

Als u bent aangemeld voor Automatische verlenging, is de status van het abonnement Actief in het hoofdvenster van uw Norton-product. U kunt de resterende dagen van uw abonnement controleren door te klikken op Help > Abonnementsstatus.
Bij andere problemen gaat u naar de Klantenservice en ondersteuning-website voor oplossingen.

Hoe weet ik of mijn product of licentie bij Norton-account is geregistreerd?

Uw product of licentie wordt automatisch geregistreerd als u het product aanschaft bij de Norton Online Store of als u het product activeert.
Uw product of licentie is mogelijk nog niet bij uw account geregistreerd als:
  • U activeert het product of de licentie voor het eerst na aanschaf in een winkel of op een website van derden.

• uw product vooraf op uw computer was geïnstalleerd en nog niet was geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v136019247