Functies van Norton Security On-the-Go

Norton Security On-the-Go levert krachtige bescherming in een betaalbare app.

Norton Security On-the-Go geeft u het vertrouwen dat uw apparaat online wordt beschermd en beveiligd tegen onveilige links, schadelijke downloads en websites vol virussen, zodat u geruster kunt surfen. De app helpt u ook om de persoonlijke gegevens die u verstuurt en ontvangt, privé te houden met Secure VPN, Web Protection-tools en sterk wachtwoordbeheer.

Norton Security On-the-Go biedt een uitgebreide set tools voor beveiliging en online privacy.

Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.

Belangrijkste functies en voordelen

Wanneer u deze app downloadt op:

Moderne Windows-apparaten (zoals Windows 10 in S-modus of Windows op ARM-processor) krijgt u het volgende:

• Apparaatbeveiliging : scant Microsoft Store-apps automatisch op verdachte activiteiten en online privacylekken U wordt ook gewaarschuwd wanneer het apparaat met een gecompromitteerd wifinetwerk is verbonden of wanneer schadelijk verkeer wordt gedetecteerd.

• Internetbeveiliging (Browserbeveiliging) 1: helpt u uw apparaat en persoonlijke informatie te beschermen tegen online scams, frauduleuze websites en schadelijke links die ransomware, trojans en andere online bedreigingen installeren. Bescherming tijdens internetbankieren biedt een extra beveiligingslaag wanneer u transacties uitvoert op financiële websites zoals die van uw bank of creditcardmaatschappij.

• Norton Secure VPN 2: surf met meer anoniemiteit en veiliger met een VPN zonder logboekregistratie. Dankzij versleuteling van bankkwaliteit kan informatie zoals wachtwoorden en bankrekeninggegevens veilig en privé worden bewaard. Zo kunt u reclame en ongewenste trackingtechnologieën blokkeren om te voorkomen dat online adverteerders en andere bedrijven u blijven volgen.

• Norton Password Manager 3: bepaal of een van uw wachtwoorden zwak is en creëer automatisch complexe en unieke wachtwoorden die moeilijk te hacken zijn. Synchroniseer aanmeldingen en andere informatie tussen verschillende browsers en apparaten, vul formulieren met één klik in en verander automatisch uw zwakke, oude of dubbele wachtwoorden.

Traditionele Windows-apparaten (zoals Windows 10) krijgt u dezelfde bescherming als hierboven, PLUS:

• Realtimebescherming tegen bedreigingen : meerlaagse, geavanceerde beveiliging beschermt u tegen bestaande en opkomende malwarebedreigingen op uw apparaten en helpt u uw privé- en financiële informatie te beschermen wanneer u online gaat.

• Firewall : helpt u uw apparaat en gegevens te beschermen tegen schadelijke aanvallen en pottenkijkers door verdacht netwerkverkeer te controleren en blokkeren.

• SafeCam voor pc's 4: ontvang bericht wanneer cybercriminelen proberen uw webcam te gebruiken. We kunnen u ook helpen ze te blokkeren.

Aanvullende functies die beschikbaar zijn bij uw abonnement kunnen extra downloads vereisen.

Abonnementsgegevens

Uw abonnement op Norton Security On-the-Go is voor één (1) apparaat en is alleen compatibel met Windows™-apparaten.

• Voor de proefversie van 7 dagen is activering van een jaarabonnement vereist (zie in-app productprijzen).

• De kosten worden bij bevestiging van de aankoop op uw Microsoft Store-account in rekening gebracht.

• Annuleer het abonnement in uw Microsoft Store-account voor het einde van de proefperiode om een betaling te voorkomen.

• Na een proefperiode van 7 dagen gaat uw abonnement automatisch lopen en wordt het jaarlijks verlengd, tenzij het wordt opgezegd.

• De verlengingskosten worden binnen 24 uur vóór het einde van de lopende periode in rekening gebracht op uw rekening.

Niemand kan cybercriminaliteit helemaal voorkomen.

1 Internetbeveiliging (Browserbeveiliging) maakt gebruik van de extensie Safe Web voor de Edge-browser.

2 Norton Secure VPN is niet in alle landen beschikbaar.

3 Norton Password Manager maakt gebruik van de extensie Wachtwoordbeheer voor de Edge-browser.

4De functies van Norton SafeCam zijn alleen beschikbaar op Windows.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137731746
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/02/2021