Norton UWP-bescherming naar een ander apparaat uitbreiden

Als uw abonnement op het Norton Universal Windows Platform (UWP) recht geeft op meerdere installaties, kunt u uw Norton-bescherming naar andere apparaten uitbreiden. Afhankelijk van het aantal beschikbare installaties kunt u uitnodigingen sturen om Norton te installeren en andere apparaten te beschermen.

U kunt uw bescherming niet naar andere apparaten uitbreiden als u een proefversie gebruikt of als u Norton Security On-the-Go heeft geïnstalleerd1. Het abonnement op Norton Security On-the-Go is voor één Windows-apparaat.

1Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.

U kunt de downloadlink via e-mail of een sms-bericht verzenden, of de downloadlink kopiëren om deze later te delen.

Een e-mailuitnodiging verzenden om Norton Security Protection te installeren

1. Start Norton.

2. Klik in het venster Mijn Norton op Ander apparaat beschermen.

3. Typ een e-mailadres waar u vanaf het extra apparaat toegang toe heeft.

Verzeker u ervan dat u een geldig e-mailadres invoert.

4. Klik op .

Norton verzendt een downloadlink naar het e-mailadres dat u heeft ingevoerd.

De downloadlink is slechts 14 dagen geldig. Als de downloadlink verloopt, moet u deze opnieuw verzenden.

5. Open de e-mail op het extra apparaat en volg de instructies op het scherm om de Norton-service te downloaden en installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132991104
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/03/2021