Geavanceerde instellingen van Norton-apparaatbeveiliging configureren

De opties voor computer-, netwerk- en webbeveiliging beschermen tegen een reeks bedreigingen. U krijgt de beste bescherming wanneer u alle Geavanceerde instellingen ingeschakeld laat.

Geavanceerde instellingen configureren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Geavanceerd.

3. Controleer in het venster Geavanceerd of de volgende functies zijn ingeschakeld.

• Auto-Protect

Wordt op de achtergrond uitgevoerd terwijl u werkt en scant continu op virussen en andere bedreigingen. Wanneer u Auto-Protect uitschakelt, schakelt Norton automatisch SONAR-beveiliging en Downloadinformatie uit.

• SONAR-beveiliging

Biedt realtimebescherming tegen bedreigingen en detecteert proactief onbekende beveiligingsrisico's. U heeft geen toegang tot deze optie wanneer Auto-Protect is uitgeschakeld.

• Slimme firewall

Houdt de netwerkactiviteiten tussen uw computer en andere computers in de gaten en blokkeert onbevoegd verkeer.

• Inbraakpreventie

Scant het netwerkverkeer op de aanvalshandtekeningen die proberen misbruik te maken van een kwetsbaarheid in het besturingssysteem of in een geïnstalleerd programma.

• E-mailbeveiliging

Blokkeert bedreigingen in e-mailbijlagen. Uw e-mail wordt automatisch door uw Norton-service geconfigureerd zodat u tegen virussen en andere beveiligingsbedreigingen wordt beschermd.

• Browserbeveiliging

Blokkeert malware die probeert misbruik te maken van kwetsbare punten in uw webbrowser. Het beschermt gevoelige informatie en voorkomt dat aanvallers toegang kunnen krijgen tot uw systeem.

• Downloadinformatie

Beschermt u tegen onveilige bestanden die u via uw browser downloadt. Het laat u weten of u een gedownload bestand veilig kunt openen of installeren. U heeft geen toegang tot deze optie wanneer Auto-Protect is uitgeschakeld.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v57755763
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/01/2021