Kirjautumistietojen tuominen Norton Password Manager -varastoon

Kirjautumistietojen tuominen Norton Password Manager -varastoon -laajennuksen uusin versio voi tuoda tallennetut kirjautumistiedot Google Chromesta, Mozilla Firefoxista, Dashlanesta, 1Passwordista ja LastPassista. Tuontiominaisuuden avulla voit tuoda tallennetut kirjautumistiedot Kirjautumistietojen tuominen Norton Password Manager -varastoon -laajennukseen Google Chrome-, Mozilla Firefox-, Microsoft Edge- ja Safari (Mac) -selaimissa Mac- ja Windows-tietokoneilla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125566479
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/06/2019