Usein kysytyt kysymykset: Norton-tilauksen tila

Voimassa oleva tilaus varmistaa suojauksen kyberuhilta ja -rikollisuudelta nykyajan digitaalisessa maailmassa. Näistä usein kysytyistä kysymyksistä voit löytää vastauksia Norton-tilaukseen liittyviin kysymyksiin.

Miksi saan edelleen uudistamishälytyksiä, vaikka olen uudistanut tuotetilauksen?

Jos olet jo ostanut uuden tilauksen mutta saat edelleen uudistamishälytyksiä, varmista, että lataat ja asennat juuri ostamasi tuotteen. Katso tarkat tiedot artikkelista Väärien tilauspäivien korjaaminen Nortonissa.

Miksi vanhan tilauksen jäljellä olevia tilauspäiviä ei lisätty uuteen tilaukseen?

Tarkista, ettet käytä toista tuotetunnusta. Jos olet uudistanut tilauksen, nykyisen tilauksen jäljellä olevat päivät lisätään tuotteeseen automaattisesti. Jos käytät toista tuotetunnusta, saat vain kyseiseen tunnukseen liitetyt päivät.

En ole peruuttanut tilaustani. Miksi näen edelleen tilauksen peruutusviestin?

Jos olet ratkaissut tilausongelmat ja saat edelleen peruutusviestejä, ota yhteyttä palveluntarjoajaan, jolta saat apua ongelman ratkaisemiseen.

Miksi tilaukseni peruutettiin?

Norton-tilauksesi saatetaan perua:
  • Jos et jatka tilauksiasi palveluntarjoajalta – Saat Norton-tuotteen tilauksena palveluntarjoajalta. Tilauksesi siis peruutetaan, jos keskeytät tilauksen palveluntarjoajasi kanssa. Et voi käyttää tuotteen toimintoja ja laitteesi on altis viruksille ja riskeille.

• Jos siirrät käyttöoikeuden toiselle laitteelle (yksi laitepaikka) - Jos siirrät käyttöoikeuden, laite, jolta käyttöoikeus siirretään, ei ole enää suojattuna.

• Jos palveluntarjoajasi peruuttaa tilauksesi - Palveluntarjoaja voi peruuttaa tilauksen laskutus- tai muiden ongelmien takia. Tilauksesi pitäisi palautua automaattisesti, kun ongelmat on ratkaistu.

Miksi näen Tarkista tilaus- tai Tarkista palvelu -linkin jäljellä olevien päivien sijasta?

Jos Norton-tuote ei ole ottanut yhteyttä Norton-palvelimeen yli 30 päivään, tämä linkki saattaa tulla näkyviin jäljellä olevien päivien sijaan. Voit valita Tarkista tilaus- tai Tarkista palvelu -linkin ja synkronoida tuotteesi Norton-palvelimen kanssa. Jäljellä olevien päivien pitäisi tulla näkyviin onnistuneen synkronoinnin jälkeen.

Miksi tilauksen tila ei enää näytä jäljellä olevia päiviä?

Jos olet rekisteröitynyt Automatic Renewal -palveluun, tilauksesi tila Norton-tuotteen pääikkunassa on Aktiivinen. Voit kuitenkin tarkistaa tilauksen jäljellä olevat päivät valitsemalla Ohje > Tilauksen tila.
Jos sinulla on muita ongelmia, saat niiden ratkaisemiseen apua asiakas- ja tukipalvelun verkkosivustolta.

Mistä tiedän, onko tuotteeni tai käyttöoikeuteni rekisteröity Norton-tililleni?

Tuotteesi tai käyttöoikeutesi rekisteröidään automaattisesti, kun ostat sen Norton-verkkokaupasta tai aktivoit sen.
Tuotettasi tai käyttöoikeuttasi ei välttämättä ole rekisteröity tilillesi seuraavissa tapauksissa:
  • Aktivoit tuotteesi ensimmäisen kerran, kun olit ostanut sen jälleenmyyjältä tai ulkopuolisen tahon verkkosivustolta.

• Tuote oli jo asennettuna tietokoneellesi, mutta se ei ollut aktivoituna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v136019247