Norton Security On-the-Go -sovelluksen ominaisuudet

Norton Security On-the-Go on edullinen sovellus, joka tarjoaa tehokkaan suojauksen.

Hanki Norton Security On-the-Go, niin voit käyttää verkkoa rauhallisin mielin, kun tiedät, että laitteesi on suojattu vaarallisilta linkeiltä, haitallisilta latauksilta ja virustartunnan saaneilta verkkosivustoilta. Se auttaa myös pitämään lähettämäsi ja vastaanottamasi henkilötiedot yksityisinä Secure VPN -ratkaisulla, web-suojaustyökaluilla ja vahvalla salasanojen hallinnalla.

Norton Security On-the-Go sisältää kattavat työkalut, jotka tarjoavat tietoturvaa ja tietosuojaa verkossa.

Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Kun sovelluksen käyttöympäristönä ovat

uusimmat Windows-laitteet (esimerkiksi Windows 10 S mode -tilassa tai Windows ARM-suorittimen kanssa), saat seuraavat ominaisuudet:

• Laitesuojaus : Tarkistaa automaattisesti Microsoft Store -sovelluksen epäilyttävän toiminnan ja tietosuojavuotojen varalta. Se myös ilmoittaa, kun laite on yhdistetty vaarantuneeseen Wi-Fi-verkkoon tai kun haitallista liikennettä on havaittu.

• Internet-suojaus (selaimen suojaus) 1: Auttaa suojaamaan laitetta ja henkilötietoja verkkohuijauksilta, vilpillisiltä verkkosivustoilta ja haitallisilta linkeiltä, jotka asentavat laitteelle kiristysohjelmia, troijalaisia ja muita verkkouhkia. Verkkopankkitapahtumien suojaus tarjoaa lisäsuojakerroksen käytettäessä raha-asioihin liittyviä sivustoja, kuten verkkopankkia tai luottokorttiyrityksen sivuja.

• Norton Secure VPN 2: Selaa entistä anonyymimmin ja turvallisemmin VPN-yhteydellä, joka ei kerää lokeja. Pankkitasoinen salaus auttaa varmistamaan esimerkiksi salasanojen ja pankkitilitietojen suojauksen ja yksityisyyden. Ominaisuus auttaa estämään ei-toivotut seurantatekniikat verkkomainostajien ja muiden yritysten seurannan välttämiseksi.

• Norton Password Manager 3: Selvittää, onko jokin salasanoistasi heikko, ja luo automaattisesti monimutkaiset ja ainutlaatuiset salasanat, joita on vaikea hakkeroida. Synkronoi kirjautumistiedot ja muut tiedot eri selaimissa ja laitteissa, täyttää lomakkeet yhdellä napsautuksella ja vaihtaa heikot, vanhat tai toistamiseen käytetyt salasanat automaattisesti.

perinteiset Windows-laitteet (kuten Windows 10), saat samat suojausominaisuudet kuin edellä ja niiden lisäksi seuraavat:

• Reaaliaikainen suojaus uhilta : Monikerroksinen, kehittynyt tietoturva auttaa suojaamaan laitteet nykyisiltä ja tulevilta haittaohjelmilta sekä henkilökohtaiset ja raha-asioita koskevat tiedot verkossa.

• Palomuuri : Auttaa suojaamaan laitetta ja tietoja haitallisilta hyökkäyksiltä ja tunkeilevilta katseilta valvomalla verkkoliikennettä ja estämällä epäilyttävän liikenteen.

• SafeCam PC-tietokoneille 4: Saat ilmoituksen, jos kyberrikolliset yrittävät käyttää tietokoneesi verkkokameraa. Voimme auttaa estämään sen.

Tilaukseen sisältyvät lisäominaisuudet voivat edellyttää erillistä lataamista.

Tilaustiedot

Norton Security On-the-Go -tilauksesi koskee yhtä (1) laitetta ja on yhteensopiva vain Windows™-laitteiden kanssa.

• Seitsemän päivän kokeilun aloittaminen edellyttää vuositilauksen aktivointia (ks. sovelluksen sisäiset tuotehinnat).

• Maksu veloitetaan Microsoft Store -tililtäsi, kun ostos vahvistetaan.

• Jos et halua maksaa tilausta, peruuta se Microsoft Store -tilisi kautta ennen kokeilujakson päättymistä.

• Seitsemän päivän kokeilun jälkeen tilaus alkaa ja uudistetaan automaattisesti vuosittain, ellei sitä peruuteta.

• Uusimismaksu veloitetaan tililtä kuluvan tilauskauden päättymistä edeltävän vuorokauden aikana.

Kaikkia kyberrikoksia ei voi estää.

1Internet-suojaus (Selaimen suojaus) käyttää Safe Web -laajennusta Edge-selaimessa.

2Norton Secure VPN ei ole saatavilla kaikissa maissa.

3Norton Password Manager käyttää Password Manager -laajennusta Edge-selaimessa.

4Norton SafeCam -ominaisuudet ovat saatavana vain Windows-käyttöjärjestelmään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137731746
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 23/02/2021