Viesti: "Selaaminen riskialtista"

Virhe ilmenee, jos oletusselaimeen ei ole asennettu Norton Safe Web -laajennusta tai laajennus on poistettu käytöstä.

Voit ratkaista ongelman napsauttamalla Korjaa nyt pääikkunassa. Sinut ohjataan oletusselaimen laajennuskauppaan. Suorita Norton Safe Web -laajennuksen asennus loppuun näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Norton-selainlaajennuksia voi lisätä myös manuaalisesti kaikkiin selaimiin. Katso artikkeli Norton-selainlaajennusten lisääminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133027155
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/07/2019