Suojautuminen internetissä

Kun mobiililaitteesi on yhteydessä suojaamattomaan verkkoon, kuten julkiseen Wi-Fi-yhteyteen, se voi vaikuttaa tietosuojaasi monin tavoin. Verkkosivustot voivat jäljittää nimesi, osoitteesi, ostostottumuksesi tai katsomasi elokuvat. Tarvitset lisäsuojausta, kuten virtuaalisen erillisverkon (VPN), jotta vältät henkilökohtaisten tietojesi väärinkäytön.

Vaikka julkinen Wi-Fi-yhteys on kätevä, se ei koskaan ole turvallinen. Internetin käyttäminen mobiililaitteella suojaamattoman Wi-Fi-yhteyspisteen kautta voi paljastaa henkilökohtaiset tietosi hakkereille ja identiteettivarkaille.

Norton Secure VPN pitää verkkoidentiteettisi ja -toimintasi nimettömänä, missä sitten käytätkin verkkoa. Norton Secure VPN on lokia pitämätön virtuaalinen erillisverkko (VPN), joka salaa tietosi eikä seuraa tai tallenna verkkotoimintojasi tai sijaintiasi.

Liity keskusteluun muiden pöytäkoneiden käyttäjien kanssa Norton-yhteisössä.

Liity keskusteluun muiden mobiilikäyttäjien kanssa Norton-yhteisössä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122887
Käyttöjärjestelmä: Windows, macos, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/06/2019