Indstil Norton til at registrere bedragerisk eller phishing-hjemmesider på Mac

Norton-enhedssikkerhed inkluderer Safe Web til at analysere websteder, når du browser vha. Firefox, Safari eller Chrome. Den oplister webstedssikkerhed og advarer dig, hvis den sporer bedrageriske eller phishing-websteder. Safe Web hjælper med at beskytte dig mod cyberkriminelle, som opsætter falske sider, så som illegitime shopping-hjemmesider for at få dig til at indtaste økonomiske eller personlige oplysninger.

Aktivér og konfigurér Safe Web-muligheder

Du kan kun aktivere og konfigurere Safe Web-muligheder på Mac OS X 10.9 eller tidligere versioner.

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I venstre rude skal du klikke på Safe Web og sørge for, at Safe Web tænder.

4. I Safe Web -rækken skal du klikke på Indstillinger-ikonet og indstille de følgende muligheder efter behov:

• Du kan forbedre søgeresultater ved at vise vurdering af websted i søgeresultater.

• Vis en advarsel ved besøg på skadeligt websted.

• Bloker skadelige websteder.

• Med Beskyttelse mod phishing analyseres sikkerhedsniveauerne for de websteder, som du besøger.

• Send hele URL'en, når der registreres et mistænkeligt websted for at sende webstedets URL til Norton for analyse.

Aktivér Norton Safe Search som standardsøgemaskine

Desuden kan du indstille Norton-startsiden som din standardstartside.

1. Åbn din browser, og klik på ikonet for Safe Web-udvidelsen.

2. Klik på indstillingsikonet i den viste pop op-meddelelse for Safe Web.

3. Markér Aktivér Norton Safe Search som standardsøgemaskine på siden Browserindstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6161673
Operativsystem mac_os_x