Kom godt i gang med Norton Family

Med Norton Family kan dine børn frit bruge internettet, samtidig med at du får besked om, hvornår og hvor de bruger tid online.

Brug oplysningerne nedenfor til at konfigurere Norton Family, så dine børn kan færdes trygt på internettet. Du kan også konfigurere Norton Family på din mobilenhed, så du kan få advarsler og kan redigere indstillingerne for familien. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton Family på en forældreenhed.

Du kan komme i kontakt med andre brugere i Norton Community, hvor du kan diskutere sikkerhed og andre emner relateret til forældrestyring. Du kan også finde os på Twitter og Facebook.

Video: How to install Norton Family on your device

Disse videoer findes kun på engelsk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v122685181
Operativsystem Android, ios, windows
Sidst ændret: 03/09/2020