Download og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Norton Remove & Reinstall-værktøjet hjælper dig med at afinstallere og geninstallere Norton-sikkerhedsprodukter.

Inden du går i gang

• Norton Remove and Reinstall-værktøjet afinstallerer de fleste Norton-programmer og geninstallerer den nyeste version.

Inden du fortsætter, skal du sikre dig, at du opfylder følgende krav:

• Du skal have en internetforbindelse

• Værktøjet fjerner ikke Norton Utilities eller Norton Family

• Værktøjet fjerner ikke den lokale boks i Norton Identity Safe

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v60392881_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 25/08/2017