Overfør din beskyttelse fra en enhed til en anden

Dit abonnement leveres med et begrænset antal licenser til at beskytte dine forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, kan du fjerne en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en anden enhed. Du kan læse om, hvordan du kontrollerer, om du har nogle licenser tilbage i dit abonnement, iFind de licenser, der er tilbage i dit abonnement.

Overfør din-licens til en anden enhed

Disse trin er til overførsel af en licens, hvis du har brugt alle dine licenser.

1. Log ind på din konto.

2. Find den enhed, som du ikke længere vil beskytte, på siden Enhedssikkerhed.

Du kan ikke fjerne licensen tilknyttet en enhed, der har en rød eller grå (inaktiv) status. Du skal rette de problemer, der er med enheden, før du kan fjerne licensen. Hvis du ikke kan løse problemerne, kan du fjerne enheden fra din konto.

3. Hvis du ikke kan se enheden, skal du klikke på linket Vis historik nederst på enhedslisten for at se dine ældre inaktive enheder. Hvis du stadig ikke ser enheden, kan enheden muligvis være tilknyttet en anden produktnøgle eller et andet abonnement.

4. Klik på ikonet Flere indstillinger tilgængeligt nedenfor enheden og i den menu, der vises, skal du klikke på Administrer licens.

5. Vælg Fjern licens på siden Administrer licenser, og klik derefter på Ja for at bekræfte.

Når du har fjernet en licens fra en enhed, er enheden ikke længere beskyttet og fjernes fra siden Sikkerhed til digitale enheder.

6. Hvis du vil installere beskyttelsen på en ny enhed, skal du klikke på Installer nu.

7. Følg anvisningerne på skærmen, og fuldfør installationen. Du kan læse mere i Download af din beskyttelse på enheden.

Video: Sådan overfører du din Norton-beskyttelse

Installer beskyttelsen på en anden enhed

Download Norton sikkerhed til digitale enheder

1. Log på din konto.

2. Under det abonnement, du vil udvide til din anden enhed, skal du kontrollere, om du har licenser tilbage med dit abonnement.

3. Hvis du har en ubrugt licens, skal du klikke på Download.

4. Klik på Send et downloadlink.

5. Gør et af følgende:

6. Hvis du vil have en mail med et downloadlink, skal du skrive en mailadresse, som du har adgang til fra din anden enhed og derefter klikke på ikonet.

Som standard udfyldes mailadressen til din konto.

7. Hvis du vil have en sms med et downloadlink, skal du klikke på Sms og gøre følgende:

• Vælg dit land i rullelisten.

• Indtast det mobilnummer, som du ønsker at modtage sms-beskeden på.

• Klik på .
  8. Hvis du vil kopiere downloadlinket, skal du klikke på Kopiér link.

9. For at hente appen til din mobil skal du scanne QR-koden i højre side af skærmen.

10. Du kan læse mere i Download af din beskyttelse på enheden.

Video: Installation af Norton på en anden enhed

Installer din beskyttelse på din nuværende enhed

Download Norton sikkerhed til digitale enheder

1. Log ind på din konto.

2. My Norton -siden, klik/tryk Download.

3. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Acceptér og download.

Hvis du er på en mobilenhed, skal du vælge det abonnement, som du vil downloade, og trykke på Næste.

4. Følg anvisningerne på skærmen. Du kan læse mere i Download af din beskyttelse på enheden.

Video: Installation af Norton, der er købt i en online butik

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73856951
      Operativsystem windows, mac, android, ios
      Sidst ændret: 20/11/2021