Funktioner i Norton Security On-the-Go

Norton Security On-the-Go yder effektiv beskyttelse til overkommelig pris.

Med Norton Security On-the-Go kan du føle dig tryg i forvisningen om, at din enhed er beskyttet og sikret mod usikre links, skadelige downloads og virusbefængte websteder, så du kan bevæge dig mere frit online. Det hjælper dig også med at beskytte de personlige oplysninger, du sender og modtager, vha. Secure VPN, værktøjerne i Webbeskyttelse samt styring af sikre adgangskoder.

Norton Security On-the-Go indeholder et sæt sikkerhedsværktøjer og funktioner til beskyttelse af dine personlige oplysninger online.

Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Nøglefunktioner og fordele

Når du downloader denne app til:

Moderne Windows-enheder (f.eks. Windows 10 i S-tilstand eller Windows på ARM-processor) får du:

• Sikkerhed til digitale enheder : Scanner automatisk Microsoft Store-apps for mistænkelige aktiviteter og lækager af personlige oplysninger online. Du får også besked, når enheden er forbundet til et kompromitteret Wi-Fi-netværk, eller når der registreres skadelig trafik.

• Internetsikkerhed (Browserbeskyttelse) 1: Hjælper med at beskytte din enhed og dine personlige oplysninger mod online-svindel, bedrageriske websteder og skadelige links, der installerer ransomware, trojanske heste og andre onlinetrusler. Beskyttelse ved brug af netbank giver et ekstra sikkerhedsniveau, når du bruger finansielle websteder som f.eks. din bank eller dit kreditkortselskab.

• Norton Secure VPN 2: Du kan browse mere anonymt og sikkert med en VPN-forbindelse uden logføring. Kryptering i samme klasse som bankernes hjælper med at sikre oplysninger som adgangskoder og bankkontooplysninger. Det hjælper med at blokere reklamer og uønsket sporingsteknologi, så du undgår at blive sporet af annoncører og andre virksomheder online.

• Norton Password Manager 3: Du kan tjekke, om nogen af dine adgangskoder er svage og automatisk oprette komplekse og unikke adgangskoder, der er svære at hacke. Du kan også synkronisere loginoplysninger og andre informationer i forskellige browsere og enheder, udfylde skemaer med et enkelt klik og automatisk udskifte dine svage, gamle eller duplikerede adgangskoder.

På traditionelle Windows-enheder (f.eks. Windows 10) får du den samme beskyttelse som ovenfor, PLUS:

• Beskyttelse mod trusler i realtid : Avanceret sikkerhed i flere lag hjælper med at beskytte mod eksisterende og nye malware-trusler, rettet mod dine enheder, og funktionerne hjælper med at beskytte dine private og økonomiske oplysninger, når du er online.

• Firewall : Hjælper med at beskytte din enhed og dine data mod ondsindede angreb og snagende blikke ved at overvåge og blokere mistænkelig netværkstrafik.

• PC SafeCam 4: Du får besked, hvis cyberkriminelle prøver at bruge dit webkamera, og vi kan hjælpe med at blokere dem.

Hvis du vil have flere funktioner, der fås med dit abonnement, skal du muligvis downloade noget mere.

Abonnementsoplysninger

Dit abonnement på Norton Security On-the-Go er til én (1) enhed og er kompatibel med Windows™-enheder.

• Den 7-dages prøveperiode kræver aktivering af et årligt abonnement (se produktpriser i appen).

• Betalingen trækkes på din Microsoft Store-konto, når du bekræfter købet.

• Du kan annullere abonnementet på din Microsoft Store-konto inden prøveperioden er afsluttet, hvis du vil undgå betaling.

• Efter de 7 dages prøveperiode starter og fornyes dit abonnement automatisk årligt, medmindre det annulleres.

• Prisen for fornyelse opkræves på din konto inden for 24 timer før slutningen af den indeværende periode.

Ingen kan forhindre al cyberkriminalitet.

1 Internetsikkerhed (Browserbeskyttelse) bruger Safe Web-udvidelsen til Edge-browseren.

2 Norton Secure VPN fås ikke i alle lande.

3 Norton Password Manager bruger udvidelsen Password Manager til Edge-browseren.

4 Norton SafeCam-funktioner kan kun benyttes på Windows.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137731746
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/02/2021