Konfigurer Dark Web Monitoring ved hjælp af Norton UWP-appen

Med Dark Web Monitoring, der leveres af LifeLock, overvåger vi brugen af dine personoplysninger på websteder og fora på det mørke internet, som er svære at finde. Når vi registrerer dine oplysninger på det mørke web, modtager du en besked.. Lær mere om Dark Web-overvågning .

Dark Web Monitoring-funktionen findes ikke i Norton Security On-the-Go1.

Hvis du bruger en prøveversion af Norton Security Protection, skal du oprette en Norton-konto for at kunne bruge denne funktion.

1Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133547862
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/08/2021