Læs mere om henvendelser fra falsk teknisk support, og om hvordan du undgår dem

Norton er et betroet navn inden for forbrugernes cybersikkerhed. Desværre vil hackere og svindlere drage fordel af den tillid, vi har opbygget, og svigagtigt bruge vores navn og branding til at forsøge at narre og bedrage forbrugere. Hvis du vil vide mere om denne type svindel, kan du læse Scams, der involverer svigagtig brug af Norton Branding.

Bedrageriske virksomheder udfører svindel med teknisk support ved at udgive sig som softwaresupportudbydere og hævder at tilbyde support på vegne af store teknologivirksomheder. De opretter falske websteder, sender fidus e-mails, tilbyder gratis sikkerhedsscanninger eller sender alarmerende beskeder for at overbevise dig om, at din computer er inficeret eller skal rettes.

Hvis du vil vide mere om svindel med teknisk support, kan du læse Hvordan genkender og undgår man teknisk support-svindel.

Hvis du har mistanke om, at du allerede er blevet snydt, kan du læse Hvad skal du gøre, hvis du er blevet snydt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v105274822
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 03/11/2021