Adgang til din Norton-konto

Du administrerer Norton-abonnementsoplysninger, finder din produktnøgle, indstiller Automatisk fornyelse eller opgraderer sikkerhedsfunktioner fra din Norton-konto. Enheden skal have forbindelse til internettet, før du kan få adgang til din konto.

Adgang til din Norton-konto

Hvis du har købt et produkt gennem onlinebutikken, selvom det er længe siden, har du allerede en Norton-konto som en del af købsprocessen. Brug den e-mailadresse og adgangskode, der blev oprettet på købstidspunktet. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, se Nulstil adgangskoden til din Norton-konto.

1. Åbn browseren, og gå ind på:

https://my.norton.com

2. Vælg Log på, og gør derefter et af følgende på siden Velkommen til Norton :

• Indtast din konto-e-mail og adgangskode på fanen Log på, og vælg derefter Log på.

• Udfyld de påkrævede felter på fanen Opret Opret en konto, og vælg derefter Opret konto. For detaljerede instruktioner se Opret en Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370843
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 16/07/2019