Adgang til din Norton-konto

Du administrerer Norton-abonnementsoplysninger, finder din produktnøgle, indstiller Automatisk fornyelse eller opgraderer sikkerhedsfunktioner fra din Norton-konto. Enheden skal have forbindelse til internettet, før du kan få adgang til din konto.

Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en.

Hvis du allerede er blevet debiteret for automatisk fornyelse og vil anmode om en tilbagebetaling, kan du kontakte Kundeservice og support.

Adgang til din Norton-konto

Hvis du har købt et produkt gennem onlinebutikken, selvom det er længe siden, har du allerede en Norton-konto som en del af købsprocessen. Brug den e-mailadresse og adgangskode, der blev oprettet på købstidspunktet. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, se Nulstil adgangskoden til din Norton-konto.

1. Gå til my.norton.com og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret en konto. Følg instrukserne på skærmen for at oprette en Norton-konto.

2. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på Glemt brugernavn eller adgangskode? og angiv din mailadresse.

Du kan læse mere i Nulstil adgangskode til Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370843
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 27/08/2020