Få åtkomst till viktiga funktioner med Norton for Mac-huvudfönstret

Norton skyddar din Mac på följande sätt:

• Skyddar mot virus, spionprogram, malware, nätfiske, trojaner och andra internethot.

• Hjälper dig att skydda din privata och ekonomiska information när du är online.

• Använder de största, civila informationsnätverken för att upptäcka hot snabbare.

När du startar Norton på din Mac kan du få tillgång till viktiga funktioner genom att klicka på rutorna i huvudfönstret:

• Säkerhet

Se till att enheten är skyddad och åtgärda problem om din dator är riskhotad eller behöver uppmärksamhet. Med de flesta Norton-prenumerationer kan du även lägga till enheter på ditt NortonLifeLock-konto om du har licensierade enheter kvar i ditt konto.

• Sökningar

Kör en Snabbsökning, Fullständig sökning eller Filsökning för att kontrollera efter hot på din enhet och schemalägg sökningar. Mer information finns på Kör Norton-sökningar för att kolla om det finns hot på Mac-enheten

• LiveUpdate

Kontrollera att du har det senaste hotskyddet samt funktions- och prestandaförbättringar. Mer information finns på Kör LiveUpdate för att hålla Norton uppdaterat på Mac

• Avancerat

Se och ändra inställningar för ditt skrivbord och onlineaktiviteter. För de flesta användare ger standardinställningarna rätt skyddsnivå, men du kan anpassa säkerhets- och nätverksinställningar.

• Rensa

Kör sökningar för att ta bort olika skräpfiler som kan göra datorn långsammare. Mer information finns på Kör Norton Clean för att ta bort filer som kan göra din Mac långsammare