Ändra administratörsanvändarkonton till vanliga användarkonton för Norton Family i Windows

Om barnet själv skapar ett eget Windows-konto utan att berätta det kan Norton Family inte övervaka barnets aktiviteter. Du kan förhindra att barnen skapar nya användarkonton genom att se till att de har standardkonton (inte konton med administratörsbehörighet).

Om barnets Windows-konto har administratörsbehörighet måste du ändra det till ett standardkonto.