Läs vad du göra med ditt Norton-konto

Med ett Norton-konto kan du hantera alla Norton-tjänster och produktnycklar på ett och samma ställe. Du får en uppmaning av Norton om att skapa ett Norton-konto när du köper något från Norton Online Store eller aktiverar din prenumeration. Det enda du behöver göra är att ange din e-postadress och ett lösenord.

Du kan göra följande med Norton-kontot när det har aktiverats:

• Installera, konfigurera och hantera de olika produkterna och funktionerna du har rätt till.

• Köp eller förnya en Norton-prenumeration.

• Aktivera eller säga upp förnyelse av prenumeration.

• Överföra en licens till en ny enhet.

• Ta bort en enhet från Norton-kontot.

• Visa de Norton-tjänster som är installerade på en enhet.

• Avinstallera en Norton-tjänst från en enhet.

• Uppgradera dina Norton-produkter till den senaste versionen.

• Uppdatera din faktureringsinformation.

• Hantera din kontoinformation.

Uppgifterna i listan varierar beroende på Norton-tjänster och enheter. Tillgängligheten för LifeLock-funktioner beror på prenumerationsplanen som du har köpt.

Jag vet inte om jag har något Norton-konto

Om du inte har ett Norton-konto skapar du ett. Se Jag vet inte om jag har något Norton-konto om du är osäker på om du redan har ett Norton-konto.

Om du har installerat Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x på en Mac-enhet, måste du uppgradera till Norton Security for Mac.