Meddelande: "...Nu ați finalizat Configurarea și computerul dvs. nu este protejat..." på Mac

När du installerar den senaste versionen av Norton på macOS High Sierra (10.13.x) eller senare, måste du konfigurera inställningarna i Säkerhet och sekretess för att tillåta Norton-tilläggen Kernel Extensions (KEXTs) under installationen. Om du inte slutför dessa steg dyker det här felmeddelandet upp och uppmanar dig att slutföra konfigurationen och installationen.

Gör följande för att åtgärda problemet:

Slutför installationen av Norton

1. Starta Norton.

2. Klicka på Öppna nu i Nortons huvudfönster, under fönstret "Du är riskhotad".

3. Klicka på Tillåt i inställningsfönstret Säkerhet och integritet bredvid meddelandet om att Symantecs mjukvara har blockerats.

Klicka på låsikonen längst ner till vänster och skriv ditt administratörslösenord för att autentisera om alternativet Tillåt är gråmarkerat.

4. Klicka på OK för att uppdatera inställningarna.

5. Gå över till Norton-fönstret och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

6. Klicka på Starta om när du uppmanas att starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v123818075
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 20/11/2019